Tenis Slovenije Play-off liga U12

TK KRŠKO osvojilo 3.-4.mesto v državni teniški ligi TZS do 12 let 🥉🎾

V soboto je v TK KRŠKO potekal play off lige do 12 let, kamor so se uvrstile 4 najboljše ekipe po rednem delu. To so bile ekipe TK Olimpija, TK Center Court, TK Branik Maribor in TK Krško.

Polfinalna par sta bila TK Olimpija/TK Krško in TK CC/TK BR-MB.

Krčani so se na krilih glasnih navijačev pogumno nosili z ljubljančani. Po tekmah posameznikov so zaostajali z 2:3. Točki sta prispevala Jan Miklavžin in Ivona Dirnbek, ki je s svojo zmago ekipo ohranila pri možnosti napredovanja v finale. Sledil je napet dvoboj dvojic, kjer sta Jan Miklavžin in Dilan Komočar v treh nizih tesno klonila proti tekmecema in TK Olimpija se je tako veselila napredovanja v finale.

V finale se je ekipi TK Olimpija pridružil TK Branik Maribor. Naslov državnega prvaka je v nedeljo po odločilnih dvojicah romal v roke TK Branik Maribor.

Otroci: Ivona Dirnbek, Tija Kozole, Gaja in Galina Golob, Jan Miklavžin, Dilan Komočar, Gašper Zorčič, Benjamin Srpčič, Liam Veličevič, Matej Koritnik, Andraž Šekoranja čestitke za osvojeno 3.-4. mesto v ligi do 12 let. Ekipo sta vodila trenerja Aleš Miklavžin in Andrej Hovelja.

Vsem staršem in ostalim navijačem se zahvaljujemo za vso podporo, ki ste nam jo izkazali v času poteka letošnje lige. 👏🙏

Čestitke! 👏