Rezervacija igrišč

Rezervacija igrišč TK Krško

Za rezervacijo igrišč je na voljo rezervacijski sistem podjetja sporty.plus. Za rezervacijo igrišča morate imeti registriran uporabniški račun. Za člane tekmovalce in skrbnike smo uporabniški račun uredili v klubu. Do svojih uporabniških podatkov pridete na recepciji kluba. V koliko niste član kluba, lahko brezplačno registracijo opravite sami in vam v klubu dodelimo članstvo.

Do aplikacije lahko dostopate tudi preko spleta s svojim uporabniškim imenom in geslom:

Ali preko aplikacije:

O Aplikaciji

Aplikacija omogoča enostaven način rezervacije igrišč in obveščanje uporabnikov. Vsak uporabnik ima svoj profil glede na tip članstva (nečlan, član, igralnina, …), ki ga lahko ureja in preko njega opravi rezervacijo igrišča. Aplikacija ponuja celoten segment teniške šole, kjer ima tako otrok kot vsak starš ali skrbnik otroka svoj profil. Profili otrokov, ki trenirajo v klubu, so povezani s profili staršev. Tako lahko vsi preko profilov enostavno vidijo termine treningov, razporede in prejemajo obvestila trenerjev o spremembah.
Znotraj aplikacije so na voljo dodatni moduli – klubska obvestila, mali oglasi, vodenje klubskih lig, turnirjev ali piramid. Lahko se beležijo rezultati dvobojev med člani itd.

Krajša navodila: Rezervacija moj.tenis-krsko.si

Več o sistemu in aplikaciji si lahko preberete na naslovu: https://sporty.plus/