Nov rezervacijski sistem sporty.plus

V sklopu prenove podobe kluba prehajamo tudi na nov popularen rezervacijski sistem podjetja sporty.plus. Do aplikacije lahko dostopate tako da:

  1. Obiščete spletni naslov https://moj.tenis-krsko.si/ ter v polji vpišete email in geslo, ki ste ju prejeli na vizitki s strani kluba. V kolikor pa še niste član kluba lahko registracijo opravite sami in se prijavite v Teniški klub Krško..
  2. Za dostop sta na voljo tudi mobilni aplikaciji IOS in Android. V APP in Play trgovini jih najdete pod imenom Sporty.plus (bela ikona s črno teniško žogico in znakom + v desnem kotu) ali pa ju naložite s klikom na ikoni pod uporabniškim dostopom moj.tenis-krsko.si.

Aplikacija omogoča enostaven način rezervacije igrišč in obveščanje uporabnikov. Vsak uporabnik ima svoj profil glede na tip članstva (nečlan, član, igralnina, …), ki ga lahko ureja in preko njega opravi rezervacijo igrišča. Aplikacija ponuja celoten segment teniške šole, kjer ima tako otrok kot vsak starš ali skrbnik otroka svoj profil. Profili otrokov, ki trenirajo v klubu, so povezani s profili staršev. Tako lahko vsi preko profilov enostavno vidijo termine treningov, razporede in prejemajo obvestila trenerjev o spremembah.

Znotraj aplikacije so na voljo dodatni moduli – klubska obvestila, mali oglasi, vodenje klubskih lig, turnirjev ali piramid. Lahko se beležijo rezultati dvobojev med člani itd.

Več o sistemu in aplikaciji si lahko preberete na naslovu: https://sporty.plus/